GCB Hazy Dazy
Een echte NEIPA gebrouwen in de Kempen.
Dat mag je verwachten van onze Hazy Dazy. Dankzij een stevige dry hopping van de gekende Citra hop verkrijgt deze NEIPA zijn befaamde tropische toetsen.
In combinatie met een mooie bitterheid is dit bier mooi gebalanceerd. Door het gebruik van karamel mouten, kleurt deze NEIPA ook iets donkerder dan zijn collega’s.
GCB XMAS
Deze Quadrupel is een samenwerking tussen GCB en Ne Flierefluiter.
Het bier is een donkere Quadrupel van 10%.Het is gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten, 5 verschillende hopsoorten, 2 gisten en nog enkele geheime ingrediënten.
Het bier heeft sterke toetsen van chocolade en koffie, wat je wel kan verwachten bij deze stijl. Maar wat je niet verwacht is een perfect huwelijk tussen zoetheid en bitterheid.
Dit werd gerealiseerd door het gebruik van hopsoorten die je vooral kan terugvinden in IPA’s en dergelijke stijlen.
GCB Cider
Onze ciders variëren elk seizoen, meestal werken we met appels van Helsen Fruit te Stelen. Maar we gebruiken ook ander fruitsoorten zoals peren, druiven,…
Onze ciders worden volledig door ons gemaakt van appel tot cider, dit gebeurt zeer ambachtelijk te Westerlo.